10-11 en 24-25 mei kringloop De Loods

Iedere twee weken kunt u terecht bij De Loods (achter Heikoop Supermarkt) voor leuke en verassende gebruikte spullen.

Gedurende de periode dat we gesloten waren vanwege corona hebben veel mensen hun zolders opgeruimd. We hebben dan ook weer een enorme voorraad aan leuke, verrassende en zeker ook bruikbare spullen. Kom nu weer echt browsen i.p.v. achter de PC en maak een praatje met mensen uit uw omgeving. De Loods is ieder 2 weken open op:

vrijdagmiddag van 13:00 – 16:00 uur

zaterdagmorgen van 10:00 – 12:30 uur.

U bent van harte welkom; het is er heel gezellig (volop gelegenheid voor een praatje met dorp- en streekgenoten) en u werkt ook nog eens mee aan verduurzaming door nog goede gebruiksartikelen een tweede (of derde) leven te geven !!

Het inbrengen van spullen  !!

Nieuwe spullen kunnen steeds als De Loods open is worden binnen gebracht. Alle nog goed bruikbare spullen zijn welkom mits schoon en werkend (mn. elektrische apparaten). Kleding, meubels, matrassen, koelkasten, beeldbuizen,  e.d. kunt u echter helaas niet bij ons kwijt. Wees a.u.b. kritisch op de spullen die u brengt; versleten of kapotte spullen wil niemand hebben en moeten we dan alsnog wegbrengen naar het afvaldepot van de RAD. Dit kost veel moeite, tijd en geld.

Dringend verzoek: zet geen spullen zomaar voor de deur als De Loods gesloten is!

De spullen worden nat en verwaaien en het is een rommelig gezicht voor omwonenden en klanten van de Spar die er langs lopen.

Met elkaar willen we Piershil toch graag duurzaam en schoon houden?

We rekenen op uw medewerking!