17-18 juli is De Loods weer open

Na een lange periode gesloten te zijn geweest vanwege de coronacrisis is sinds 19 juni de kringloopmarkt De Loods (achter de Spar) weer open.

Vanzelfsprekend zijn we voorzichtig en houden we ons aan de RIVM-richtlijnen.

De Loods is ieder 2 weken open op:

vrijdagmiddag van 13:00 – 16:00 uur

zaterdagmorgen van 10:00 – 12:30 uur.

U bent van harte welkom; er zijn weer veel nieuwe spulletjes te vinden.
Het is er  heel gezellig en u werkt ook nog eens mee aan de verduurzaming door nog goede gebruiksartikelen een tweede (of derde) leven te geven !!

Het inbrengen van spullen  !!

Nieuwe spullen kunnen steeds als De Loods open is worden binnen gebracht. Alle nog goed bruikbare spullen zijn welkom mits schoon en werkend (mn. elektrische apparaten). Kleding, meubels, matrassen, koelkasten, beeldbuizen,  e.d. kunt u echter helaas niet bij ons kwijt. Weest a.u.b. kritisch op de spullen die u brengt; versleten of kapotte spullen wil niemand hebben en moeten we dan alsnog wegbrengen naar het afvaldepot van de RAD. Dit kost veel moeite, tijd en geld.

Dringend verzoek: zet geen spullen zomaar voor de deur als De Loods gesloten is!

De spullen worden nat en verwaaien en het is een rommelig gezicht voor omwonenden en klanten van de Spar die er langs lopen.

Met elkaar willen we Piershil toch graag duurzaam en schoon houden?

We rekenen op uw medewerking!

Ook kunt u tijdens openingstijden weer spullen inbrengen.
Zet s.v.p. geen spullen bij De Loods als die gesloten is; het wordt dan een rommel en we houden Piershil toch graag schoon?