De Loods gesloten i.v.m. het coronavirus

LET OP 1: I.v.m. de coronacrisis blijft De Loods ook de komende weekeinden gesloten.

LET OP 2: Vanaf 1 maart is de inname en verkoop van kleding en schoeisel gestopt.

Iedere twee weken op vrijdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur en op zaterdagmorgen van 10.00 tot 12.30 uur is De Loods open om te snuffelen tussen mooie gebruikte artikelen.

U vindt er tal van leuke en praktische gebruikte spullen voor hele vriendelijke prijsjes. De Loods vindt u naast de Spar aan de Kade in Piershil.

Iedere maand weer nieuwe spullen, dus u vindt er vast iets van uw gading. Het is er  heel gezellig en u werkt ook nog eens mee aan de verduurzaming door nog goede gebruiksartikelen een tweede (of derde) leven te geven !!

Het inbrengen van spullen  !!

Nieuwe spullen kunnen steeds als De Loods open is worden binnen gebracht. Alle nog goed bruikbare spullen zijn welkom mits schoon en werkend (mn. elektrische apparaten). Meubels, matrassen, koelkasten, beeldbuizen, en vanaf 1 maart kleding en schoeisel e.d. kunt u echter helaas niet bij ons kwijt. Weest a.u.b. kritisch op de spullen die u brengt; versleten of kapotte spullen wil niemand hebben en moeten we dan alsnog wegbrengen naar het afvaldepot van de RAD. Dit kost veel moeite, tijd en geld.

Dringend verzoek: zet geen spullen zomaar voor de deur als De Loods gesloten is!

De spullen worden nat en verwaaien en het is een rommelig gezicht voor omwonenden en klanten van de Spar die er langs lopen.

Met elkaar willen we Piershil toch graag duurzaam en schoon houden?

We rekenen op uw medewerking!