Prijzen “Mooiste kersthuis 2021” uitgereikt.

De prijzen voor het mooiste kersthuis in Piershil zijn inmiddels uitgereikt aan de winnaars. Er waren 21 huizen genomineerd in Piershil. Met zoveel versierde huizen was Piershil omgetoverd tot een sfeervol kerstdorp.

Eerste prijs !

Het mooiste kersthuis was wederom het huis aan de Irenestraat nummer 1.
Ze hadden nog meer kerstversieringen aangebracht in hun tuin en aan hun huis dan vorig jaar. De heer des huize is specialist in Electra, dus heel handig met verlichting. De verlichting werkt dan ook met een sensor zodat de verlichting automatisch aangaat als het donker wordt. Niet alle versiering die besteld was is aangekomen anders was er nog veel meer te zien geweest. Wij zijn dan ook heel benieuwd naar komende kerst…. Want de belofte is gemaakt dat ze nog meer gaan uitpakken. Ze willen ook in 2022 weer winnen.

Tweede prijs !

De tweede prijs is dit jaar gewonnen door de Julianastraat nummer 4. De tuin voor het huis was smaakvol versierd
met zuurstokken en een mooi gedekte tafel. Dit alles was met name door mevrouw bedacht, die helaas zelf niet thuis was om de prijs in ontvangst te nemen. Meneer vertelde dat ze eigenlijk te laat waren begonnen. Voor 2022 gaan ze hun best doen om de winnaar van de troon te stoten.

Derde prijs !

De derde prijs ging naar de Margrietstraat nummer 41. Ze waren verrast dat ze een prijs hadden gewonnen. Mevrouw had haar best gedaan om hun tuin zo mooi mogelijk te versieren en dit was de jury ook opgevallen.

Bedrijven ook verlicht.

We willen ook de firma Tol nog  noemen. Wat was hun bedrijf mooi versierd! Zij waren voor ons het mooist versierde bedrijf in Piershil.

We willen iedereen bedanken voor alle versierde kersthuizen die Piershil zo mooi hebben verlicht tijdens de feestdagen en hopen volgend jaar nog meer versierde huizen en bedrijven te kunnen bewonderen.

Oranjevereniging bedankt !

Tot slot willen we de Oranjevereniging bedanken voor hun prachtige kerstplein met kerstbomen en arrenslee. We mogen oprecht trots zijn op deze vereniging die zoveel doet voor Piershil.